Het lokaal ‘t Venneken wordt beschikbaar gesteld voor uw vergaderingen. Volgende ruimtes kunnen hiervoor apart gehuurd worden:

  • De polyvalente zaal is gelegen op het gelijkvloers met een afmeting van 8m x 8,2m. Ze kent een maximale bezetting van 128 personen. Met tafels en stoelen inbegrepen, is het mogelijk 60 persoon te laten zitten. Een dubbele deur geeft rechtstreeks toegang tot het grasveld. Vanuit de polyvalente ruimte is er ook een doorgeefluik/bar die voor verbinding zorgt met de keuken Het is mogelijk x tafels en x stoelen te gebruiken voor uw vergadering. De zaal bezit een standaard beamerscherm dat beschikbaar gesteld kan worden. Inclusief bij de huur van een zaal is het gebruik van de dames- en herentoiletten

  • De roze en blauwe kamer (zoals we deze lokalen noemen) bevinden zich beiden op de 1ste verdieping. Opgelet deze zijn enkel bereikbaar via de trap. Beide ruimtes beschikken over een afmeting van 8m x 5m en hebben een maximale bezetting van 68 personen. Er zijn standaard 18 stoelen en 5 tafels aanwezig. Daarnaast is in zowel de blauwe als roze kamer een beamer scherm aanwezig. 

Inclusief in de door u gehuurde zaal, behoort ook de  keuken en sanitair. 

  • De keuken bevindt zich op het gelijkvloers. Ze bevat een gasfornuis met 6 pits, elektrische oven, microgolf en 2 grote spoelbakken die gebruikt kunnen worden.

  • Het sanitair bevindt zich op de gelijkvloers. Ons lokaal beschikt over een gehandicapte wc met douche, twee urinoirs en herentoilet, twee damestoiletten en twee douches.  

Contacteer ons via e-mail:

tvennekenvzw@gmail.com