Ben je geboren in 2016 of vroeger? Dan kan je lid worden van KLJ Moerbeke-Waas en dat is helemaal niet zo moeilijk! Je kan onze hoofdleiding contacteren of gewoon eens komen proberen op een van onze activiteiten. Waar en wanneer die plaatsvinden staat in onze kalender of in onze Blad Zonder Bodem.

We beginnen ons jaar altijd met een startdag, deze gaat door op zaterdag 23 september. Iedereen is welkom om 10 uur op ons lokaal (Dorpvaart 60 Moerbeke-Waas). Neem zeker je lunchpakket, een drinkbus en €1 voor een drankje.

Leeftijdsgroepen:

Jong KLJ: 2016-2014
Tugro: 2013-2011
+13: 2010-2008

Het lidgeld bedraagt 35 euro per jaar voor het eerste lid van een gezin en 22 euro voor het 2de, 3de, etc. Voor die prijs krijg je:

  • Ledentijdschrift van KLJ Nationaal om de 3 maanden
  • Verzekering op al onze activiteiten
  • Een jaar vol toffe activiteiten
  • Een kamp om nooit te vergeten
  • Een hele zomer lang sportfeesten

Indien je graag lid wil worden, breng dan zowel de ingevulde ledenfiche en medische fiche mee naar de volgende activiteit en bezorg dit aan iemand van de leiding.

BZB-abonnement

Onze Blad Zonder Bodem is ons eigenste ledentijdschrift. Hierin kan je alle informatie vinden over de activiteiten voor de komende twee maanden en een hele boel fun. Wij trachten steeds twee weken voor het begin van een nieuwe twee maanden de BZB te verzenden via mail naar al onze ouders en leden. Tegelijkertijd wordt de BZB ook online geplaatst op de website.