Dit jaar is het aan ons! We mogen ons eigen sportfeest organiseren. Elke afdeling mag om de 6 jaar een sportfeest organiseren.

Op deze pagina kom je er alles over te weten!

Ben je niet bekend met het idee van sportfeesten kijk dan zeker hier eens.                

Het was een geweldige editie! met een geweldig publiek en geweldige afdelingen. voor de mensen die nog willen na genieten staan alle foto’s op facebook. Wie als toeschouwer niet nog 5 jaar kan wachten om te komen kijken, kan elke zondag in de zomervakantie naar een sportfeest gaan kijken dat door andere afdelingen wordt georganiseerd!

Op zondag 30 juli 2023 krijgen wij, KLJ Moerbeke, de eer om zelf een sportfeest te organiseren in het ons prachtige Moerbeke. Tijdens het sportfeest nemen de verschillende afdelingen het tegen elkaar op in diverse competities zoals vendelen, wimpelen, touwtrekken, piramide bouwen en diverse dans- en loopnummers. Voor iedere discipline zijn tal van bekers te winnen. Uiteraard verwachten wij in de namiddag graag zoveel mogelijk toeschouwers om samen met ons mee te genieten van dit groots evenement.  Groots is het in ieder geval wel! Als je weet dat Oost-Vlaanderen 54 afdelingen telt en meer dan de helft een actieve sportfeestwerking heeft. Wij dromener van om een heus volksfeest te creëren in Moerbeke!

Dit gebeuren zal plaatsvinden op de wei tegen over Pereboomsteenweg 47 ter Moerbeke-Waas. Met dank aan de familie Van Hecke die ons hun wei ter beschikking stelt

Aan dit unieke gebeuren (elke afdeling krijgt slechts eenmaal om de 6 jaar de kans een sportfeest te organiseren) willen wij graag een feestweekend koppelen. Op vrijdag 28 juli 2023 voorzien wij een levend tafelvoetbal toernooi. De opbrengst van dit heus feestweekend zal mee aangewend worden voor de financiering van onze KLJ werking.