Het lokaal ‘t Venneken wordt beschikbaar gesteld voor uw kampen. Volgende ruimtes zijn inbegrepen:

  • De polyvalente zaal is gelegen op de gelijkvloers met een afmeting van 8m x 8,2m. Ze kent een maximale bezetting van 128 personen. Met tafels en stoelen inbegrepen, is het mogelijk 60 personen te laten zitten. Een dubbele deur geeft rechtstreeks toegang tot het grasveld. Vanuit de polyvalente ruimte is er ook een een doorgeefluik/bar die als verbinding dient met de keuken Het is mogelijk x tafels en x stoelen te gebruiken voor uw vergadering, kamp of weekend. De zaal bezit een standaard beamer scherm dat beschikbaar gesteld kan worden. 

  • De roze en blauwe kamer (zoals we deze lokalen noemen) bevinden zich beiden op de 1ste verdieping. Opgelet deze zijn enkel bereikbaar via de trap. Beide ruimtes hebben een afmeting van 8m x 5m en hebben een maximale bezetting van 68 persoon. De slaapcapaciteit daarentegen is gelegen rond 20 personen. x stoelen en x tafels zijn beschikbaar. Daarnaast is in zowel de blauwe als roze kamer een beamer scherm aanwezig. 
  • Bij grote groepen is er de mogelijkheid het grasveld te benutten voor extra tenten. De maximale bezetting bedraagt 80 personen (40 binnen en 40 buiten in tenten). 

  • De keuken bevindt zich op de gelijkvloers. Ze bevat een gasfornuis met 6 pits, elektrische oven, microgolf en 2 grote spoelbakken die gebruikt kunnen worden.
  • Het sanitair bevindt zich op het gelijkvloers. Ons lokaal beschikt over een mindervalide toilet met douche, 2 urinoirs en herentoilet, twee damestoiletten en twee douches. 

Contacteer ons via e-mail:

tvennekenvzw@gmail.com